Skip to main content

Eyebrow Oil

$25.00
Write a Review
Weight:
1.00 Ounces
Shipping:
Free Shipping
Adding to cart… The item has been added

The best for your eyelashes & eyebrows ☘️

Përdoret në mengjes dhe ne mbrëmje ☘️

Përmban 100% Vaj Ricini dhe Vitamin E☘️

Rekomandohet të përdoret minimum 6 muaj☘️